OmaDownUnder.reismee.nl

Blue Mountains

Hallo hier ben ik weer,

Wij zijn maandag 1 juni vanuit Chain valley Bay vertrokken naar de Blue Mountains een reisje van ongeveer 160 kilometer,. we hebben een mooie route gereden We hadden een motel besproken in Wentworth Falls.Nadat we ons geinstalleerd hadden zijn we naar een dorpje in de buurt gereden omdaar een kijkje te nemen. Omdat het hier om 6 uur s'avonds donker is zijn de dagen kort. Terug in het motel gingen we naar de eetzaal voor het dinner en wat denk je staat daar een versierde kerstboom. Ze vieren hier kerst in de winter die begint op 1 juni een rare gewaarwording hoor. Dinsdag 2juni zijn we naar Katoomba gegaan daar is een mooi uitkijk punt op de blue mountains met het uitzicht op de 3 gezusters datzijn 3 bergen naast elkaar midden tussen de andere bergen, maar helaas toen we daar aankamen zat het helemaal dicht van de mist daar en zagen we niets van al dat moois. We besloten om naar het stadje Leura in de buurt te gaan om daar wat rond te kijken. Hierna zijn we naar wentworth Falls gegaan waar een prachtige Waterval is. Ik ben daar helemaal naar beneden naar de voet van de waterval gelopen een tripje van 20 minuten gaan en natuurlijk ook terug alleen heen was het naar beneden met treden maar terug was het 357 treden omhoog maar wel de moeite waart hoor.Via een gedeeltelijke blue mountains route terug naar het motel voor het dinner. Op woensdag 3 juni zijn we naar Hassans wall geweest een prachtig gebied met mooie vergezichten je kunt er uren wandelen en ziet steeds nieuwe dingen. Op donderdag reden we weer huiswaars via verschillende mooie dorpen . Ook zijn we in Richmond noord geweest daar hebben Wilma en Harrie gewoond voordat hier naar toe zijn verhuist. Tot zover mijn verslag vogende week gaan we meer noordelijk wand het ater is daar weg en ook daar is veel te zien.

Naar de blue mountains gaan we nog een keertje terug want je moet natuurlijk de 3 gezusters gezien hebben. Veel groetjes voor iedereen en tot binnenkort weer.

Tonny

Yolanda

Hee Mam,
Ik had je al op skype gesproken maar je verhaal vertel je weer prachtig op je weblog. Dit klinkt allemaal heel aanlokkelijk. Ik geloof dat we eens moeten gaan sparen.
Dikke kussen.

Karin Dijsselbloem

Hallo Tonny,
Vandaag is je kaart aangekomen. Leuk!
Goed om te zien dat je zo van je reis geniet. Ik wil alle verhalen horen als je terug bent.( mag ook in het Nederlands!) Ik wens je nog veel fantastische weken toe. Er is echter één nadeel: dit is natuurlijk helemaal niet goed voor je Frans!

Au revoir! Salut!

p.s. 'n fijne Kerst toegewenst!!!

Hennie en Carin

Als ik toch eens rijk was.....dan kwamen wij ook. Wat is het daar schitterend. Geweldig.
Ik denk dat wij het voorbeeld van ons Yolanda maar eens gaan volgen, sparen, sparen en nog eens sparen want dit wil je toch met eigen ogen zien.
Nog even wat nederlands nieuws wij zijn zaterdag jl (oud) oom en tante geworden, Marc Wolfs is wederom vader geworden van een dochter genaamd Merel.
Voor nu heel veel groetjes van ons, dikke kus.

Mathilda

Hoi mam,

Ben blij dat ik nu weet dat je internet hebt en zelfs een weblog. Kan ik je verhalen lezen en foto's bekijken. Ben benieuwd hoe onze "oude" buurtjes er nu uitzien. Misschien kun je van hen ook een keer een foto plaatsen? Wij vonden het erg fijn om van je te horen dat je het zo naar je zin hebt. Doe ze daar de groetjes en have fun!

Jeske

Wat een verrassing om een kaartje uit Australie te krijgen! Zo te horen heb je het super naar je zin daar, fijne kerstdagen.. misschien krijg je wel een echte kalkoen te eten!

Geniet ervan en inderdaad graag een keertje een foto van jou op deze site!

Liefs Jeske

carola en peter

Hallo Tonny,

bedankt voor je mooie kaartje, wat is het daar prachtig ! Uit je verhalen te lezen, heb je het naar je zin.
Fijn dat jullie er op uit gaan, vooral om de natuur daar te ontdekken. Ik ben erg benieuwd naar je verhalen en nog meer foto's bij terugkomst. Voorlopig eerst nog genieten van het mooie DownUnder !!!

Peter en Carola